background

PT Online!

Mitt namn är William Lundgren och jag är PT på Constancept! Tillsammans med mitt arbetslag har vi coachat över 15000 Svenskar online sedan 2017. Vi befinner oss i Örebro och består av ett glatt gäng personliga tränare och dietister. Vad tycker våra klienter om vår service? Tryck på fliken recensioner via menyn uppe till höger.

Styrketräning

Rätt träning gör att våra klienter kan få ett långt och friskt liv där de kan göra precis det dem önskar. Problemet idag för många motionärer är att de vill gärna bygga en starkare kropp och skapa ett bättre välmående, men dem vet inte riktigt hur dom ska lägga upp träning. Och jag förstår det, det krävs noggrann planering för att man ska lyckas. Men det är detta vi hjälper våra klienter med.

Kostrådgivning

Sedan är det extremt viktigt att klientens förhållningssätt till träning och kost blir hållbart. Just hållbarhet är en svår nöt att knäcka, jag har hört historien hundratals gånger där någon berätta för mig hur de gick ner i vikt vid ett tillfälle för att sedan gå upp igen några månader eller år senare. Det är detta som är det stora problemet inom fitnessindustrin. 

Vanliga mål är viktnedgång, samt styrka och smidighet

Min lösning på problemet var att börja studera beteendeförändring på universitetet och verkligen sätta mig in i vad det är som skiljer sig mellan personer som lyckas gå ner 20 kg, bygga en drömkropp för att sedan bibehålla detta, jämfört med personerna som når samma resultat, men efter en tid faller tillbaks till gamla vanor och förlorar alla framsteg dem gjort.

Så om du är intresserad av att bygga styrka, uthållighet och ett bättre välmående. Med metoder som är väl beprövade och som leder till att du kan bibehålla detta på sikt, gör en anmälan och kom igång redan idag med personlig träning online.

background

COACHINGSAMTAL

Du och din PT har tät kontakt på telefon och chatt
APP I MOBILEN
Träningsprogram, videoklipp till varje övning, telefonsamtal och chatt med oss direkt via vår egna fitness-app.
De bästa övningarna för att stärka armarna

Hej alla! Idag vill jag prata med er om de bästa övningarna för att stärka armarna….

Så här får du mer energi inför träningen

Vill du träna mer, men känner dig trött och orkeslös? Träning är bra för din hälsa,…

Löpning för nybörjare – så kommer du igång

Vill du börja löpträna, men undrar hur du kommer igång på ett bra sätt? Löpning är…