background

Om programmet

Programmet är anpassat för fotbollsspelare och ska genomföras under säsong. Detta är ett 8-veckors program för att hålla dig skadefri genom hela säsongen samt bygga explosivitet, styrka och stabilitet som krävs för denna idrott. Det är anpassat för fotbollsspelare över 16 års ålder och uppåt. Efter 8 veckor kommer du erhålla en ökad kompetens inom “football fitness” vilket kommer att gynna din fortsatta karriär inom fotboll, du kommer även uppleva en stor ökning i din fysiska förmåga på fotbollsplanen. Efter 8 veckor bör du vila från programmet i en vecka för att sedan återuppta det igen för ytterligare utveckling.

Mitt namn är William Lundgren och jag har skapat detta träningsprogram i samråd med Jonathan. Jag är ACSM och CSCS certifierad PT och har även en kandidatexamen inom idrottsvetenskap från Örebro Universitet. Utöver mitt arbete som PT är jag fystränare för fotbollslaget F.B Alfara del Patriarca.

William Lundgren
Träningsprogram direkt i mobilen
Du kommer få ett mail med ett pdf dokument som innehåller hela programmet. Detta kan du ha med dig i mobilen.
APP I MOBIL OCH DATOR
Till varje övning finns en video som du enkelt kan se via din mobil, dator eller surfplatta. Videon visualiserar övningens utförande.
399 kr
Fotbollsfys Volym 1
Loading

[palo_login]

[palo_register]