fbpx
background

Kvalificerar du för 21 dagars fri coachning online?

Vi har coachat 100-tals kring träning och kost!

ANSÖK TILL VÅR 21-DAGARS UTMANING
KOSTNADSFRITT

Vi kommer att ta fram ett skräddarsytt träningsupplägg för dig
Du kommer att få en ökad förståelse om funktionell träning & kost
Coachning sker av William Lundgren, Licensierad PT med 6 års erfarenhet

Ansök om att prova på PT Online kostnadsfritt. Svara på frågorna nedan!

Loading
De utvalda får hjälp med följande
 • Coachning

  Eftersom vi verkligen vill att du ska lyckas med detta har vi tillskillnad från liknande tjänster lagt stor vikt på coachningen. Denna väljer du själv om du vill ha via chatt eller telefon. Coachningen ger oss möjligheten att påverka din inställning och motivation varje vecka, du är säkert motiverad nu, men det kommer komma tuffa perioder. Vi coachar även kring träningen och de övningar som du arbetat med föregående vecka.

 • Ökad styrka, muskelmassa och mobilitet

  Beroende på vilket huvudfokus du har kommer din träningsform anpassas efter detta. Vi kommer att arbeta mycket med fria vikter och egen kroppsvikt för dig som är intresserad av en stark och hållbar kropp. När det kommer till ökad muskelmassa (hypotrofi) kan du förvänta dig mer av traditionell styrketräning. En del av våra klienter arbetar även med en mix av båda delarna.

 • Träningsprogram

  Vi utgår från dina mål, dina fysiska/psykiska/tidsmässiga förutsättningar och den utrustningen du har när vi bygger dina träningsprogram. Dessa får du i samband med våra återkopplingstillfällen som sker varje vecka. Du kan lita på att programmen du får av William ger dig de resultat du söker. Han är Certifierad PT via The American College of Sports Medicine och Certified Strength and Conditioning Specialist via NSCA. Han erhåller även en kandidatexamen inom idrottsvetenskap från Örebro Universitet.

 • Viktuppgång

  Vill du gå upp i vikt? Då vill du troligtvis göra detta på rätt sätt. Vi ser till att ditt träningsupplägg anpassas efter detta. Misstaget många gör här är att de ökar sitt kaloriintag bara för att, det gäller att göra det på ett hälsosamt sätt. Med rätt kost och rätt träning. Det svåra är att få denna resa att kännas naturlig, detta hjälper vi dig med.

 • Viktnedgång

  Extremt snabba resultat kräver extremt snabba åtgärder, detta leder oftast till att många går ner i vikt fort. Problemet är att de går upp i vikt igen eftersom denna förändring gick alldeles för fort med en livsstil som de inte kan hålla på lång sikt. Vi jobbar inte så, vi ser till att alla förändringar vi lägger in i ditt liv är förändringar som du kan hålla ett helt liv. Vi lyckas med detta eftersom vi är experter på beteendeförändring.

 • Kostupplägg

  Vi ser en trend där många motionärer idag lägger tusentals kronor på kostscheman som skiljer sig från deras nuvarande diet. Det är som dag och natt. När vi arbetar med din kost är beteendeförändring i fokus. Du kommer att först och främst skriva en dagbok kring ditt intag av vätskor. Sedan gör vi små förändringar som tillslut resulterar i de stora resultaten. På sikt arbetar vi även med kalorierna du får i dig i form av mat. Vi arbetar med de stora penseldragen. Om du inte är en atlet eller tävlande i bodyfitness bör du inte lägga tid och kraft på kostscheman, ingen går på kostschema i ett helt liv och därför arbetar vi inte med det.