background
VI HAR FÖRÄNDRAT LIVET FÖR 100-TALS UNDER 2018!
William förklarar varför

Få hjälp av en PT online i 14 dagar kostnadsfritt!

Vi kommer att ta fram ett ultimat träningsupplägg för dig
Du kommer att få en ökad förståelse om funktionell träning
Coachning sker av William Lundgren, Licensierad PT med 6 års erfarenhet

Personlig träning online handlar inte bara om träningsprogram och appar, på Constancept.se kommer vi coacha dig hela vägen till målet, via telefon och chatt varje vecka. Testa tjänsten risk-fritt innan du blir klient. Dina träningsprogram kommer skapas av en ACSM & CSCS certifierad PT i samråd med dig för ett ultimat upplägg.

William Lundgren
Personlig tränare
Loading
Vad hjälper vi dig med?
 • Coachning

  Eftersom vi verkligen vill att du ska lyckas med detta har vi tillskillnad från liknande tjänster lagt stor vikt på coachningen. Denna väljer du själv om du vill ha via chatt eller telefon. Coachningen ger oss möjligheten att påverka din inställning och motivation varje vecka, du är säkert motiverad nu, men det kommer komma tuffa perioder. Vi coachar även kring träningen och de övningar som du arbetat med föregående vecka.

 • Ökad styrka, muskelmassa och mobilitet

  Beroende på vilket huvudfokus du har kommer din träningsform anpassas efter detta. Vi kommer att arbeta mycket med fria vikter och egen kroppsvikt för dig som är intresserad av en stark och hållbar kropp. När det kommer till ökad muskelmassa (hypotrofi) kan du förvänta dig mer av traditionell styrketräning. En del av våra klienter arbetar även med en mix av båda delarna.

 • Träningsprogram

  Vi utgår från dina mål, dina fysiska/psykiska/tidsmässiga förutsättningar och den utrustningen du har när vi bygger dina träningsprogram. Dessa får du i samband med våra återkopplingstillfällen som sker varje vecka. Du kan lita på att programmen du får av William ger dig de resultat du söker. Han är Certifierad PT via The American College of Sports Medicine och Certified Strength and Conditioning Specialist via NSCA. Han erhåller även en kandidatexamen inom idrottsvetenskap från Örebro Universitet.

 • Viktuppgång

  Vill du gå upp i vikt? Då vill du troligtvis göra detta på rätt sätt. Vi ser till att ditt träningsupplägg anpassas efter detta. Misstaget många gör här är att de ökar sitt kaloriintag bara för att, det gäller att göra det på ett hälsosamt sätt. Med rätt kost och rätt träning. Det svåra är att få denna resa att kännas naturlig, detta hjälper vi dig med.

 • Viktnedgång

  Extremt snabba resultat kräver extremt snabba åtgärder, detta leder oftast till att många går ner i vikt fort. Problemet är att de går upp i vikt igen eftersom denna förändring gick alldeles för fort med en livsstil som de inte kan hålla på lång sikt. Vi jobbar inte så, vi ser till att alla förändringar vi lägger in i ditt liv är förändringar som du kan hålla ett helt liv. Vi lyckas med detta eftersom vi är experter på beteendeförändring.

 • Kostupplägg

  Vi ser en trend där många motionärer idag lägger tusentals kronor på kostscheman som skiljer sig från deras nuvarande diet. Det är som dag och natt. När vi arbetar med din kost är beteendeförändring i fokus. Du kommer att först och främst skriva en dagbok kring ditt intag av vätskor. Sedan gör vi små förändringar som tillslut resulterar i de stora resultaten. På sikt arbetar vi även med kalorierna du får i dig i form av mat. Vi arbetar med de stora penseldragen. Om du inte är en atlet eller tävlande i bodyfitness bör du inte lägga tid och kraft på kostscheman, ingen går på kostschema i ett helt liv och därför arbetar vi inte med det.

Frågor och svar

Nej, du kan pröva tjänsten i 14 dagar kostnadsfritt.

Varje vecka genomför vi ett coaching samtal över telefon eller chatt där vi pratar om målsättningarna inför veckan och går igenom träningsprogrammen ihop. Träningsprogrammen får du via mail dagen innan. För att se övningarnas utförande får du ett inlogg till övningsbanken där du kan se alla övningar i videoformat. Övningsbanken och träningsprogrammen kan du även se i din mobil när som helst.

Vi kan fakturera dig som privatperson eller via ditt egna företag. Du kan enkelt betala via Swish-faktura. Du kan välja mellan 4 eller 7 månader som upplägg. När du väljer 7 månader får du 500 kr rabatt på totalbeloppet.

Det som skiljer sig från många av mina konkurrenter är att du och jag har en tight kontakt genom hela processen via telefon och/eller chatt. Det är väldigt viktigt att jobba med en coach och inte bara jobba med en applikation eller ett träningsprogram, du behöver någon att bolla med, någon som motiverar dig och det ser jag till att göra.

Nej, jag anpassar träningsprogrammen efter dina förutsättningar, det fungerar även om du endast vill träna hemma eller utomhus.

Ja, det spelar ingen roll om du är ung eller gammal. I bra eller i dålig form. Jag anpassar allting efter dina förutsättningar och din förmåga.

Hur fungerar det?

 1. Träningsprogram direkt i mobilen
 2. App i mobil och dator med alla övningar
 3. Samtal eller chatt med William under testperioden
 4. Riskfritt = Testa vår tjänst kostnadsfritt, vi behöver inga kontouppgifter eller liknande.

APP I MOBIL OCH DATOR
Till varje övning finns en video som du enkelt kan se via din mobil, dator eller surfplatta. Videon visualiserar övningens utförande.