background

Detta arbetar vi med

Tryck på kom igång för att testa
Vi hjälper dig med kost
Med eller utan kostschema
Att förbättra kosten är ett verktyg för att förbättra din hälsa, för att öka din muskelmassa, gå upp eller ner i vikt. Men det finns flera tillvägagångssätt. Vi har metoder som fungerar för alla, dels har vi kostscheman som är anpassade för ditt mål, med massvis med goda recept som fungerar i vardagen och superenkla att följa. För dem som inte vill följa ett kostschema coachar vi klienter mot bättre kostvanor genom  att jobba strategiskt med en handlingsplan över hur vi kan addera goda vanor och ta bort dem dåliga. Vi är experter på beteendeförändring därför kommer vi se till att du inte bara når din målvikt utan att du lär dig hur du kan bibehålla detta resten av livet. Constancept är det sista programmet du någonsin behöver delta i.
Nya träningsprogram var 6:e vecka
Våra träningsprogram är väldigt enkla att följa via vår app som är exklusiv för våra klienter. Träningsprogrammen anpassas efter dig, därför tar vi hänsyn till om du vill träna i hemmet, gymmet, på hotellrummet eller var som helst. Vi ser även till att justera träningsprogrammen eftersom, om du har egna önskemål så löser vi det! Det viktigaste för oss är att du trivs med ditt upplägg och vi slutar aldrig arbeta förens du är nöjd. Vi är experter på funktionell styrketräning och uthållighetsträning därför bör du vända dig till oss om du vill bygga riktig styrka med fria vikter och egen kroppsvikt.
24/7 Support och coachning
Vår tjänst är personlig, du kommer ha tät kontakt med din PT, du kommer att bygga en relation med din PT. Vi använder oss inte bara av chatt-funktionen i appen. Vi har även telefonsamtal med våra klienter vid behov för att verkligen pusha dem och diskutera frågor som dyker upp.