Vet du vilka övningar som är bäst för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet? Core-musklerna är musklerna i magen, ryggen, och bäckenet, och är viktiga för din stabilitet och rörlighet. Core-musklerna är också viktiga för att förbättra ditt prestationsförmåga, och för att undvika skador, så det är bra att träna dina core-muskler regelbundet. Men vilka övningar är bäst för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet? Här är några bra övningar för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet:

Plankan
Plankan är en bra övning för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Plankan går ut på att du står på händer och fötter, och håller kroppen rak och stilla, för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Du bör göra plankan i 30-60 sekunder, och sedan vila i 30-60 sekunder, och göra 3-4 repetitioner, för att få ut mesta möjliga av övningen.


Crunches
Crunches är en bra övning för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Crunches går ut på att du ligger på rygg, och lyfter huvudet, axlarna, och bröstet, för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Du bör göra crunches i 10-15 repetitioner, och sedan vila i 30-60 sekunder, och göra 3-4 set, för att få ut mesta möjliga av övningen.


Russian twists
Russian twists är en bra övning för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Russian twists går ut på att du sitter på golvet, med ben framför dig, och roterar kroppen från sida till sida, för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Du bör göra russian twists i 10-15 repetitioner, och sedan vila i 30-60 sekunder, och göra 3-4 set, för att få ut mesta möjliga av övningen.


Side plank
Side plank är en bra övning för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Side plank går ut på att du ligger på sidan, och stöder dig på ena armen, och håller kroppen rak och stilla, för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Du bör göra side plank i 30-60 sekunder, och sedan vila i 30-60 sekunder, och göra 3-4 repetitioner, för att få ut mesta möjliga av övningen.


Superman
Superman är en bra övning för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Superman går ut på att du ligger på mage, och lyfter benen, armarna, och bröstet, för att stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Du bör göra superman i 10-15 repetitioner, och sedan vila i 30-60 sekunder, och göra 3-4 set, för att få ut mesta möjliga av övningen.


Genom att göra dessa övningar, kan du stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet. Du kan också förbättra ditt prestationsförmåga, och undvika skador, genom att träna dina core-muskler regelbundet. Så om du vill stärka dina core-muskler, och förbättra din stabilitet och rörlighet, kan du prova dessa övningar, och upptäck hur bra det kan kännas att ha starka core-muskler.

Klicka på “GÅ MED” ovanför och ansök om en plats i 90-Dagars Utmaningen

Mvh William Lundgren