Att äta rätt mellanmål under träningen är viktigt, eftersom rätt mellanmål kan ge dig energi, näring, och näring. Men hur väljer man nyttiga och smakliga mellanmål för träningen? Här är 5 nyttiga och smakliga mellanmål för träningen:

Banan och mandelmjölk
Banan och mandelmjölk är ett bra mellanmål för träningen, eftersom banan innehåller kolhydrater, socker, och kalium, som ger dig energi och näring. Mandelmjölk innehåller protein, fett, och kalcium, som hjälper dig att återhämta dig efter träningen. Banan och mandelmjölk är också lätt att ordna, och smakar gott.

Äpple och jordnötssmör
Äpple och jordnötssmör är ett bra mellanmål för träningen, eftersom äpple innehåller kolhydrater, socker, och vitamin C, som ger dig energi och näring. Jordnötssmör innehåller protein, fett, och magnesium, som hjälper dig att återhämta dig efter träningen. Äpple och jordnötssmör är också lätt att ta med sig, och smakar gott.

Grönsaker och hummus
Grönsaker och hummus är ett bra mellanmål för träningen, eftersom grönsaker innehåller kolhydrater, fiber, och vitaminer, som ger dig energi och näring. Hummus innehåller protein, fett, och kalcium, som hjälper dig att återhämta dig efter träningen. Grönsaker och hummus är också lätt att förbereda, och smakar gott.

Mango och kokosvatten
Mango och kokosvatten är ett bra mellanmål för träningen, eftersom mango innehåller kolhydrater, socker, och vitaminer, som ger dig energi och näring. Kokosvatten innehåller elektrolyter, kalium, och kalcium, som hjälper dig att återhämta dig efter träningen.

Nötter och torkad frukt
Nötter och torkad frukt är ett bra mellanmål för träningen, eftersom nötter innehåller protein, fett, och mineraler, som ger dig energi och näring. Torkad frukt innehåller kolhydrater, socker, och fiber, som hjälper dig att återhämta dig efter träningen. Nötter och torkad frukt är också lätt att ta med sig, och smakar gott.

Att äta nyttiga och smakliga mellanmål under träningen är viktigt, eftersom rätt mellanmål kan ge dig energi, näring, och återhämtning. Genom att välja mellanmål som innehåller kolhydrater, protein, och fett, kan du ge kroppen det den behöver för att prestera och återhämta sig. Och genom att välja mellanmål som är lätta att förbereda, ta med sig, och smaka gott, kan du göra träningen mer bekväm och rolig. Så om du vill äta nyttiga och smakliga mellanmål för träningen, kan du prova dessa 5 mellanmål, och upptäck hur bra det kan kännas att äta rätt mellanmål.

Klicka på “GÅ MED” ovanför och ansök om en plats i 90-Dagars Utmaningen

Mvh William Lundgren